Presnemavanje in digitalizacija

Predstavitveni demo film prikazuje možnosti uporabe različnih vrst prehodov med posnetki, različne vrste pisav, barv ...  

Ali imate neprecenljivo spominsko dokumentacijo na VHS kasetah (na primer: poroke, valete in maturantske plese vaših otrok itd.), katero lahko gledatena video rekorderju, ki ga ni več mogoče servisirati, kaj šele kupiti?

Ali imate avdio kasete, na katerih so posnetki, ki imajo za vas veliko vrednost (na primer otroške pravljice, otroške nastope itd.), katere lahko poslušate na kasetofonu, ki je že precej izrabljen?

Ali imate fotografije, diapozitive in negative, ki nezadržno bledijo? 

Skratka, ali imate dokumentacijo vašega celotnega življenja na nosilcih, za katere na trgu ni več mogoče kupiti predvajalnikov in bi želeli to shraniti ter si jo ogledovati in jo poslušati tudi v prihodnje, oziroma jo ohraniti za prihodnje rodove?

ZA VAS IMAMO REŠITEV! 

Za več informacij kliknite tukaj

 

Brezžični mikrofon za vse vrste radijskih postaj

Napredna rešitev, ki omogoča komunikacijo izven vozila s funkcijo in zmogljivostjo radijske postaje v vozilu. X10DR nadomešča povezovalni kabel za komunikacijo ter tako prvič postavlja mikrofon in dostop do radijskega sistema v roke uporabnika, kar pa omogoča popolno mobilno delovanje tudi do 300 m izven vozila. 

Za več informacij kliknite tukaj  

 

  

 Povzeto po: https://www.youtube.com/watch?v=zJp3zSMAsEs.

WES+ Brezžični mobilni sistem za varstvo pred požarom

Namen uporabe WES+ Brezžičnega mobilnega sistema za varstvo pred požarom z baterijskim napajanjem, je čimprejšnje opozarjanje delavcev na delovišču, gradbišču o izbruhu požara, jim dati daljši čas za umik na varno in klic usposobljenih enot za gašenje in reševanje. S tem je moč preprečiti poškodbe delavcev in ponovno razširitev požara, zmanjšati materialno škodo in s tem finančno izgubo. 

Možnost nakupa ali najema sistema!

Za več informacij kliknite tukaj

 

Vir: Povzeto po https://www.youtube.com/watch?v=uC5RHXa7ouw.

Sejem Interschutz

Podjetje TDI d.o.o. je obiskalo sejem Interschutz v Hannover-u.

Vaja - Sirene GOLICA 2015

V soboto, 6.6.2015, bo med 11. in 12. uro potekal preizkus delovanja siren za javno alarmiranje na območju, ki ga ogroža jez HE Golica. Šlo bo za preizkus delovanja sistema javnega alarmiranja na področju občin Muta, Radlje ob Dravi, Podvelka in Vuzenica.

Nova opozorila za višino poplavnega vala

Na Koroškem, v občinah Muta, Vuzenica, Radlje ob Dravi in Podvelka je pred kratkim potekala zamenjava opozorilnih tabel, ki označujejo višino poplavnega vala, v primeru porušitve jezu akumulacijskega jezera hidroelektrarne Golica na avstrijski strani.

Nov alarmni znak: Nevarnost poplavnega vala

Glede na objavo v uradnem listu Republike Slovenije Št.6/30.1.2015/stran 407, se na območju Posavske regije uvaja nov alarmni znak »Neposredna nevarnost poplavnega vala«, ukinja pa se alarmni znak »Neposredna nevarnost nesreče s klorom«. 

Pozdravljeni na prenovljeni spletni strani

 

Pred vami je prenovljena spletna stran preko katere vam želimo še bolj približati naše storitve in produkte.