ZAPOSLIMO

TDI d.o.o. je podjetje s tridesetletno tradicijo, katere osnovna dejavnost je projektiranje, dobava, montaža in vzdrževanje sistemov za javno alarmiranje prebivalstva na območju Slovenije.

Spekter znanj, ki jih obvladajo naši sodelavci in so združena v vsaki posamezni osebi, je širok in zanimiv predvsem za iznajdljive strokovnjake, ki se znajdejo v situacijah, ki zahtevajo samostojne strokovne odločitve v najkrajšem možnem času. Spekter znanj naših izkušenih sodelavcev obsega: področje elektronike, krmilne elektronike in akustike; področje radijskih zvez; področje računalništva; področje energetike in področje mehanskih konstrukcij.

Naše delo se odvija na sedežu podjetja Pod Hruševco 44c, 1360 Vrhnika in na terenu širom Slovenije. Zato so vsi naši sodelavci tudi vozniki vozil B kategorije, pri čemer za službene potrebe vozimo izključno službena vozila. Stalno ali začasno bivališče naših sodelavcev je oddaljeno največ 40 km od Vrhnike.

Dela izvajamo tudi na višini, zato morajo biti naši sodelavci zdravniško sposobni opravljati tovrstno delo. Za zdravniški pregled poskrbi podjetje. Podjetje poskrbi tudi za usposobljenost in vso varovalno opremo za tovrstno delo.

Ker se naše delo odvija tudi po hribih, morajo naši sodelavci skrbeti za svojo kondicijsko pripravljenost. Delo opravljamo skozi vse leto, včasih tudi v ekstremnih vremenskih pogojih.

Naše delo teče po principu 24/7 (24 ur, 7 dni v tednu, 365 oz. 366 dni v letu), kar od nas zahteva tudi dežurstvo na domu in podaljšan delovni čas, ko gre za večja montažna dela in odpravljanje večjih napak.

Vendar pa je naše delo tudi častno, saj ga opravljamo za potrebe prebivalstva Slovenije. Ker so naši naročniki predvsem državne institucije, so vsi naši sodelavci tudi varnostno preverjeni, od nas pa se zahteva tudi uporaba vseh pravil obnašanja in določene komunikativne sposobnosti.

Ker sodelujemo tudi z dobavitelji iz tujine, je znanje angleškega jezika obveza, ki je ne moremo prezreti.

K sodelovanju vabimo predvsem mlade strokovnjake, ki se zavedajo, da jim je šola posredovala osnovne informacije, z zaposlitvijo pri nas pa jih čaka dodatno izobraževanje ter spoznavanje novih tehnologij, ki jih nikjer drugje ne bodo mogli spoznati ali se jih naučiti. K sodelovanju vabimo tudi izkušene strokovnjake, ki zadovoljujejo vsem ostalim navedenim pogojem in študente iz področja elektrotehnike in telekomunikacij, ki jim je cilj predčasna stalna zaposlitev in življenjska osamosvojitev ter nadaljevanje študija ob delu.

V našem podjetju je dosežen nivo izobrazbe le izhodišče za dogovarjanje glede zaposlitve, sicer pa vsakdo lahko doseže najvišji rang, če se bo s svojim znanjem in izkušnjami ustrezno dokazal pri svojem delu. Zato k prijavi vabimo celotni spekter strokovnjakov iz področja elektrotehnike – elektronike in telekomunikacij, od III. do VII. stopnje izobrazbe.

Vsem resnim prosilcem nudimo delo za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom, znotraj katerega bomo oboji analizirali možnost našega dolgoročnega sodelovanja. Dolgoročno sodelovanje pa novim sodelavcem zagotavlja stimulativne plače z vsemi pripadajočimi pravicami.

Z vso resnostjo bomo prebrali vse prispele prijave. Prijave, ki morajo vsebovati vse podatke o prosilcih in njihovih izkušnjah, sprejemamo na naslov:

TDI d.o.o., Pod Hruševco 44c, 1360 Vrhnika

 ali na E-mail: 

info@tdi.si

 

Vodstvo TDI d.o.o.

Brezžični mikrofon za vse vrste radijskih postaj

Napredna rešitev, ki omogoča komunikacijo izven vozila s funkcijo in zmogljivostjo radijske postaje v vozilu. X10DR nadomešča povezovalni kabel za komunikacijo ter tako prvič postavlja mikrofon in dostop do radijskega sistema v roke uporabnika, kar pa omogoča popolno mobilno delovanje tudi do 300 m izven vozila. 

Za več informacij kliknite tukaj  

 

  

 Povzeto po: https://www.youtube.com/watch?v=zJp3zSMAsEs.

WES+ Brezžični mobilni sistem za varstvo pred požarom

Namen uporabe WES+ Brezžičnega mobilnega sistema za varstvo pred požarom z baterijskim napajanjem, je čimprejšnje opozarjanje delavcev na delovišču, gradbišču o izbruhu požara, jim dati daljši čas za umik na varno in klic usposobljenih enot za gašenje in reševanje. S tem je moč preprečiti poškodbe delavcev in ponovno razširitev požara, zmanjšati materialno škodo in s tem finančno izgubo. 

Možnost nakupa ali najema sistema!

Za več informacij kliknite tukaj

 

Vir: Povzeto po https://www.youtube.com/watch?v=uC5RHXa7ouw.

Sejem Interschutz

Podjetje TDI d.o.o. je obiskalo sejem Interschutz v Hannover-u.

Vaja - Sirene GOLICA 2015

V soboto, 6.6.2015, bo med 11. in 12. uro potekal preizkus delovanja siren za javno alarmiranje na območju, ki ga ogroža jez HE Golica. Šlo bo za preizkus delovanja sistema javnega alarmiranja na področju občin Muta, Radlje ob Dravi, Podvelka in Vuzenica.

Nova opozorila za višino poplavnega vala

Na Koroškem, v občinah Muta, Vuzenica, Radlje ob Dravi in Podvelka je pred kratkim potekala zamenjava opozorilnih tabel, ki označujejo višino poplavnega vala, v primeru porušitve jezu akumulacijskega jezera hidroelektrarne Golica na avstrijski strani.

Nov alarmni znak: Nevarnost poplavnega vala

Glede na objavo v uradnem listu Republike Slovenije Št.6/30.1.2015/stran 407, se na območju Posavske regije uvaja nov alarmni znak »Neposredna nevarnost poplavnega vala«, ukinja pa se alarmni znak »Neposredna nevarnost nesreče s klorom«. 

Pozdravljeni na prenovljeni spletni strani

 

Pred vami je prenovljena spletna stran preko katere vam želimo še bolj približati naše storitve in produkte.