Živi govor

»ŽIVI GOVOR« NA ELEKTRONSKI SIRENI ZA JAVNO ALARMIRANJE

zg          zg 

Elektronske sirene za javno alarmiranje proizvajalca Sonnenburg Electronic AG omogočajo tudi lokalno produkcijo »živega govora«. 

Lokalna produkcija »živega govora« je funkcija, ki omogoča, da se gradniki elektronske sirene uporabijo kot nizkofrekvenčni močnostni ojačevalnik, preko katerega se »v živo« oddaja govorna sporočila. Za produkcijo »živega govora« se uporablja mikrofon. Zaradi tehnologije nizkofrekvenčnih ojačevalnikov elektronske sirene, ki so prilagojeni produkciji alarmnih znakov, kvaliteta govora ni na nivoju, ki ga omogočajo glasbeni ojačevalniki. Kljub temu je govor popolnoma razumljiv. Kvaliteta in slišnost »živega govora« je približno enaka kot pri produkciji govornih sporočil, ki so vpisana v spominsko vezje elektronske sirene in jih je mogoče aktivirati s tipkami na panelu za lokalno aktiviranje alarmov. Na elektronski sireni lahko delovanje preizkusite z aktiviranjem govornega sporočila »GOVOR 1«, kjer je trenutno vpisana Avsenikova polka »Na golici«. 

Za lokalno produkcijo »živega govora«, je potrebno elektronsko sireno dograditi z mikrofonom in nizkofrekvenčnim predojačevalnikom ter jo ustrezno sprogramirati. Strojna in programska oprema je enaka za vse tipe elektronskih siren proizvajalca Sonnenburg Electronic AG. 

Za dodatne informacije nam pišite ali nas pokličite. 

TDI d.o.o.