Presnemavanje

DIGITALIZACIJA ANALOGNIH VIDEO, AVDIO VSEBIN, FOTOGRAFIJ, DIAPOZITIVOV IN NEGATIVOV

Predstavitveni demo film prikazuje možnosti uporabe različnih vrst prehodov med posnetki, različne vrste pisav, barv ...  

Govor: Damir Istenič

Naše montaže filmov si lahko pogledate tudi pri posameznih izdelkih pod osnovnim zavihkom PONUDBA IZDELKOV (Sistem opozarjanja in obveščanja, Brezžični mobilni sistem za varstvo pred požarom, Brezžični mikrofon za vse vrste radijskih postaj).  

 

Ali imate neprecenljivo spominsko dokumentacijo na VHS kasetah (na primer: poroke, valete in maturantske plese vaših otrok itd.), katero lahko gledate na video rekorderju, ki ga ni več mogoče servisirati, kaj šele kupiti?

 

Ali imate avdio kasete, na katerih so posnetki, ki imajo za vas veliko vrednost (na primer otroške pravljice, otroške nastope itd.), katere lahko poslušate na kasetofonu, ki je že precej izrabljen?

Ali imate fotografije, diapozitive in negative, ki nezadržno bledijo?

Skratka, ali imate dokumentacijo vašega celotnega življenja na nosilcih, za katere na trgu ni več mogoče kupiti predvajalnikov in bi želeli to shraniti ter si jo ogledovati in jo poslušati tudi v prihodnje, oziroma jo ohraniti za prihodnje rodove?

 

REŠITEV JE predelava analognih video in avdio vsebin ter ostalega navedenega materiala v digitalno obliko in dolgotrajno shranjevanje na katerikoli nosilec, ki jih uporabljamo dandanašnji.

Omogočen vam bo ogled in poslušanje na vseh napravah, ki omogočajo predvajanje digitalnih vsebin. Najbolj znane med njimi so: osebni računalnik, računalniška tablica, novejši TV sprejemnik, DVD ali CD predvajalnik, pametni telefon itd.

Vse to in še mnogo več, vam lahko izdelamo pri nas.

Kot češnjo na vrhu torte, vam lahko iz vsega digitaliziranega fotografskega in video materiala in materiala, ki ste ga posneli z digitalnimi napravami, izdelamo filme z želeno govorno in glasbeno podlago. Film, ki bo neponovljivo in odlično darilo za vaše najbližje, ali vaše prijatelje in poslovne partnerje.

 

ZAVEZUJEMO SE k diskretnosti in molčečnosti ter vam ves analogni material vrnemo, digitalnega pa zbrišemo iz naših naprav.